Skip to content

Kan je niet wachten met boeken? Reserveer alvast
Bel +316 55 16 32 40

Gezelschappen

Organiseer je een familiedag of een vrijgezellenfeestje? Samen bepalen we de route en de versnaperingen aan boord, en natuurlijk al jouw overige wensen.

Zakelijk

Een unieke locatie en omgeving voor een bedrijfsevenement of bijeenkomst. De waterbus is een ideale vergaderruimte, perfect uitgerust voor het geven van een presentatie of om te overleggen. Wij zorgen dat alles voor je klaarstaat.

Evenementen

Evenementen De waterbus kan ook als onderdeel van jouw grotere evenement worden ingezet. Bijvoorbeeld om de gasten te vervoeren, of om ze van een rustig moment in een druk programma te laten genieten. Zo maak je méér van een evenement, en bezorg je iedereen een bijzondere ervaring.

Excursies

De waterbus is uitstekend geschikt voor excursies. Neem de leerlingen mee op een unieke rondvaart over de Zuid-Hollandse trekvaarten: de snelweg van de Gouden Eeuw. Lekker naar de vogeltjes kijken, of een rondje Delft over de Singel. Uiteraard kun je bij ons ook terecht met je eigen ideeën. Zoals dit bijzondere project wel heeft bewezen: er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Een diner, bedrijfsuitje, vergadering of feestje om nooit te vergeten.

Ochtend / Lunch

Heerlijk ontbijten of lunchen op het zachtjes golvende water van de Schie. Een unieke bedrijfslunch ter afwisseling. Of gewoon gezellig samen zijn met vrienden en familie. Waar je ook voor kiest, de Delftse waterbus maakt het bijzonder.

Middag/Borrel

Bieren en gieren, wijnen binnen de lijnen of een werkborrel om niet snel te vergeten. Over de Schie of rondom Delft. De waterbus is hoe dan ook de perfecte locatie.

Avond/Diner

Een volledig verzorgd diner aan boord, een pinot grigio (of een cola) in de hand, terwijl Delft aan je voorbij trekt… Wie wil dat nou niet? Ook daar is de waterbus perfect voor. (PS Mocht je je andere helft hier ten huwelijk willen vragen, laat het ons dan eerst even weten. Dan zetten we alvast de kaarsjes klaar.)

Catering.

Koffie met gebak. Een heerlijke lunch. Borrelhapjes en drankjes. Een volledig verzorgd diner. Het kan allemaal.

All-inprijs.

De prijzen van events worden all-in per persoon verrekend. Geen verborgen kosten, dus. Zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Persoonlijke service.

In overleg zorgen we samen voor een onvergetelijke ervaring. We denken graag met je mee.

Volledig elektrisch.

Alle waterbussen zijn volledig elektrisch en muisstil. Haast alsof je over het water zweeft.

Translate »