Skip to content

Waterbus Events

Een diner, bedrijfsuitje, vergadering of feestje om nooit te vergeten.

Groepen

Perfect geschikt voor verenigingen, familiediners, vrijgezellenfeestjes of gezellig met vrienden.

Bedrijven

Gebruik de Waterbus voor creatieve sessies, workshops, vergaderingen of presentaties op het Delftse water.

Excursies

Leuk voor alle leeftijden. Bezoek Delfshaven, het Westland of Den Haag. Of blijf gewoon gezellig in Delft.

Evenementen

Samen naar de leukste evenementen langs de Schie en weer terug.

Ochtend /
Lunch

Heerlijk ontbijten of lunchen op het  water van de Schie. Een unieke bedrijfslunch of gewoon gezellig samen zijn met vrienden en familie. Het kan allemaal op de Waterbus

Middag /
Borrel

De dag of week goed afsluiten met je vrienden, familie of collega’s?  Maak je dagje Delft compleet met een lekkere borrel op de Schie. De waterbus is hoe dan ook de perfecte locatie.

Avond /
Diner

Een volledig verzorgd diner aan boord, terwijl Delft aan je voorbij trekt. Wie wil dat nou niet? Ook daar is de waterbus perfect voor. Van pizza tot tapas, er is van alles mogelijk!

Vragen? Bel 015 202 4799

Waar varen we?

Vanaf een van onze haltes zal de boot rustig langs de stad en over de Schie varen, terwijl je geniet van schilderachtige uitzichten op de historische architectuur langs de waterkant. Terwijl je op het water zit, kun je ook genieten van het mooie landschap rondom Delft, zoals de groene weilanden en de prachtige natuurgebieden.

De boten

Onze twee elektrische boten kunnen tot 50 personen droog en verwarmd en in alle rust vervoeren. De boten zijn beiden uitgerust met toilet, bar en speakers. Ook is het meubilair op meerdere manieren neer te zetten. Alles om jouw evenement precies naar jouw wensen in te richten.

Ons aanbod

We zijn nog druk bezig met het ontwikkelen van ons aanbod en werken hard om dit zo snel mogelijk op de website te hebben staan. Tot die tijd kun je contact met ons opnemen voor een offerte. We varen vanaf 1 juni, maar je kan al reserveren! Bel 015 202 4799

Recreatief

Van lunch tot diner en borrel, het is allemaal mogelijk. Bijvoorbeeld lunch met soep of lekkere belegde broodjes, avondeten met pizza, sate of een buffet. 

Zakelijk

Bij een zakelijke bijeenkomst is er altijd koffie, thee en wat lekkers. Verder is er een scherm aan boord en kunnen we zorgen voor post-its, papier en schrijfwaar. 

Evenementen

Excursies

De waterbus kan ook als onderdeel van jouw grotere evenement worden ingezet. Bijvoorbeeld om de gasten te vervoeren, of om ze van een rustig moment in een druk programma te laten genieten. Zo maak je méér van een evenement, en bezorg je iedereen een bijzondere ervaring.

De waterbus is uitstekend geschikt voor excursies. Doe een unieke rondvaart over de Zuid-Hollandse trekvaarten: de snelweg van de Gouden Eeuw. Lekker naar de vogeltjes kijken, of een rondje Delft over de Singel. Uiteraard kun je bij ons ook terecht met je eigen ideeën. 

Translate »
BOEK NU